Obrador artesà sense gluten

La nostra filosofia es basa en l’elaboració de productes casolans sense gluten fets amb la màxima qualitat.

Des de la Bisbal d’Empordà, a la mare Villa, elaborem productes frescos sense gluten. Aquests aliments ajuden a tenir una digestió més fàcil a qualsevol persona i són l’aliment-medicina imprescindible per a un celíac. Per això treballem molt fort per tal que el que fem tingui un gust boníssim i al més semblant possible al dels productes amb gluten. Ho podeu comprovar si ens veniu a visitar.

El fet de tenir dues filles celíaques ha estat la base per tal que ens endinséssim en aquest món tan interessant i no gens fàcil ja que la matèria primera és complicada de treballar. Sortosament però hem aconseguit pa sense gluten amb una textura i un gust de molta qualitat. També estem elaborant altres productes amb els quals us llepareu els dits!

Repartiment setmanal

Repartim els nostres productes a diverses poblacions. Si estàs dins la zona, t’ho portem a casa. Consulta zones i horaris.

Forn de pa sense gluten

El nostre pa no porta additius ni cap tipus de conservant. El venem sempre fresc o precuit i el pots congelar sense problemes. Cal encarregar-lo.

Pastisseria sense gluten

Elaborem pastisseria artesanal tant en format individual com col·lectiu. Fem productes sense lactosa i també sense fruita seca a part de sense gluten.

X