Qui som? i què fem?

Som una petita empresa familiar que ha decidit facilitar i millorar la qualitat alimentària d’aquells que pateixen d’intoleràncies.
El fet de tenir dues filles celíaques ha estat la base per tal que ens endinséssim en aquest món tan interessant i no gens fàcil ja que la matèria primera és complicada de treballar. Sortosament però hem aconseguit pa amb bon gust i altres productes amb els quals us llepareu els dits!
La nostra filosofia es basa en l’elaboració de productes casolans fets amb la màxima qualitat. Portem 3 anys d’experiència en el sector i actualment ens hem animat a posar en marxa una botiga, a part de l’obrador que ja teníem. D’aquesta manera ampliem l’espai de treball i alhora tindrem l’oportunitat d’oferir-vos més aliments.

Actualment hem eliminat la llet animal de l’obrador, de manera que també podem servir persones amb intoleràncies a la lactosa, proteïna de la llet i casseïna. Com a novetat també disposem de croquetes veganes.

Al nostre local no hi ha cabuda als cereals, farines o altres aliments que continguin gluten. És, per tant, un espai totalment lliure d’aquesta proteïna que ha estat present, fins ara, en una gran quantitat d’aliments que consumim.
Per sort l’han començat a eliminar d’alguns als què s’hi afegia de manera artificial.

En tot cas els celíacs comencen a tenir la vida més fàcil i a nosaltres ens agrada molt i hi volem contribuir.

Com es pot comprar ?
Els aliments que elaborem tenen una caducitat limitada i per tant els fem per encàrrec. També en podeu trobar de congelats.
Teniu 2 opcions:
. Encarregar-nos els productes per telèfon o whatsapp 657821808!
. Escollir el sistema d’entrega. Pots triar venir-los a recollir al nostre obrador dins els horaris d’atenció al públic o en una població dins de la ruta de repartiment que fem setmanalment i t’ho portem més a prop de casa teva.

X